Welkom

Welkom op de blog van Indira. Hier vertel ik regelmatig wat mij bezighoudt in de danswereld. Ik heb mijn eigen dansschool ID Dance, geef regelmatig workshops, doceer dans aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en coördineer de Dansplus-klas bij de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen. Daarnaast ben ik al jaren gelukkig getrouwd en moeder van drie bloedjes van kinderen.

woensdag 6 mei 2020

Thuis, pfffff

Gisteren was ik chagrijnig. De derde keer al deze Corona-tijd. Nu ben ik eigenlijk van mezelf geen chagrijnig persoon. Vroeger was ik nooit chagrijnig. Maar met de jaren, misschien wel verantwoordelijkheden, gebeurtenissen betrap ik mezelf erop. Vooral de maandelijkse vrouwensores neemt een loopje met me. Mijn hormonen reageren echt belachelijk. Niet alleen verander ik in een of andere veelvraat zonder rem (kan toch al goed eten hoor) maar ook ontwikkel ik een woordenstroom die uit mijn mond ontsnapt zonder enige positieve bedoeling of klank. Heel naar.

Wie weet doet Corona dat met me, ik word er in ieder geval geen leuker mens van. Dat is best jammer. Ik ben eigenlijk best heel tevreden met mezelf als mens. Tuurlijk, verbetering kan altijd, wijzer worden door al mijn mooie (en regelmatig stomme) fouten blijft een mooi gegeven.

Veelvuldig geklep?
Ook schijn ik een aparte manier van overleg te ontwikkelen tijdens deze Corona-tijd. Een manier van communiceren waarbij in mijn hoofd het gesprek al gevoerd is, de plannen al gesmeden, alle partijen al zijn ingelicht en kennelijk niemand van iets weet. Behalve ik. En dan ben ik serieus zeker een half uur van de kaart van de vraag waar dit nu misgegaan is. Is het mijn veelvuldige geklep? Je zou met mijn woordenstroom per minuut toch echt wel denken dat er tussen al die ratels ook de nodige informatie zit. Toch blijkt dit niet altijd zo te zijn. Met name deze weken niet. Kreeg ik gisteren nog een terecht vraag van mijn zwager over een geniale app wisseling tussen hem en mij. Vandaag lees ik hem terug en vraag me af waarom iemand überhaupt de moeite nog doet om mij te begrijpen.

Vluchtig schreeuwen
Onduidelijk dus. Vreemd, want in mijn hoofd is het echt heel duidelijk. Is er een daadwerkelijk plan. Best doordacht, vol vertrouwen gemaakt en in mijn hoofd ook zo’n leuk plan. Misschien oefen ik te weinig, het communiceren met anderen bedoel ik. Misschien doet Corona-tijd dit met je. Je ziet weinig mensen, je spreekt mensen via app, sociale media, zoom, teams, FaceTime of vluchtig schreeuwen vanaf anderhalve meter afstand. Maar ook hier, zou je denken dat ik getraind genoeg was.

Super lief
Mijn humeur is eigenlijk altijd redelijk standvast. De dag begint goed, ik sta zelden tot nooit op, balend dat er een nieuwe dag aankomt. Sterker nog ik kan me niet herinneren dat ik opstond met de gedachte, “pfff, laat maar". Uitgezonderd de kou die ik voel als het winter is, waar mijn lijf op reageert door de dekens snel terug te trekken. Maar in deze tijd van zon, gaan de gordijnen open en ben ik klaar voor de nieuwe dag. Het is ook zeker niet het gezelschap waarin ik verkeer. Roel en de meiden zijn super lief en we hebben niets te klagen. We zijn gezond en vermaken ons prima. Op het gemis van onze zoon na is het gezinsleven echt goed te doen zo. Natuurlijk missen we iedereen vreselijk en vliegen de meiden elkaar wel eens in de haren (en wij trouwens ook). Maar dat hoort erbij. Corona of geen Corona. Wij blijven ook gewoon mensen.

Ik werk wat bij
Maar ik ben wel een ritme-mens. Leuke woordspeling voor een dansjuf. Maar ik aard het beste bij een duidelijke ritme. Ik eet ei op maandag (een mooie eerbetoon aan mijn overleden zwager die ‘vroeger’ altijd ei op maandag bij ons at), eet warm eten op dinsdagmiddag, heb vrij op woensdagavond, heb de volste werkdag op donderdag, de langste werkdag op vrijdag en zaterdag is er altijd iets leuks. Die ochtend is rustig want dochterlief turnt. Ik werk wat bij, ruim de rommel van de week op en we lunchen samen om 12.00 uur zodra Tess thuis komt van haar training. Zondag is hangochtend, Roel voetbalt (of vertrekt in ieder geval naar Mook :) en in de middag is er altijd wel iets leuks sociaals te doen. Zondagavond worden de bedden verschoond terwijl Roel voelbal kijkt, meiden gaan op tijd naar bed en wij proberen hetzelfde in de aanloop naar weer een nieuwe week. Zie. Duidelijk!

Vakantieboek klaar
Ik ben dol op hectiek, drukte en zoek graag grenzen op. Niet de grenzen van zweefvliegen, bungeejumpen of uit een vliegtuig springen, zeker niet! Maar toch net iets teveel werk bedenken, aannemen, overnemen dan ik eigenlijk aankan, doet me goed. En dat mis ik ook, dat geren. Maar ook hier heb ik geprobeerd iets positiefs van te maken door al mijn vrije tijd om te zetten in actie. Fotocollage (220 x 144 foto’s) is af, vakantieboek bijna, boek gelezen, administratie op orde, kaartjes verstuurd, huis schoon. Allemaal dingen waar ik ‘straks’ heel blij van word.

Plastic
En toch… word ik dan gisteren in een keer chagrijnig. Zo stom. 
Mijn dochter was jarig, gekke tijd om jarig te zijn maar het leven vieren is in ieder geval zeker de moeite waard in deze tijd. We (lees: ik in mijn hoofd) had een strak schema gemaakt. Opa, oma en oma in de ochtend. Vriendinnen tussen 12-16 uur In de tuin, per twee. Anderhalve meter uit elkaar. Tuin versierd, plastic bordjes, ieder een eigen wegwerp vorkje om zoveel mogelijk bij jezelf te blijven en drinken op een tray zodat fysiek contact vermeden kan worden.

In het zonnetje
De ochtend was zonnig, na het aan bed zingen (fijne gewoonte mensen, gelukkig wij alleen), thee en koffie voor de opa en oma’s. Ze zaten netjes uit elkaar hoewel mijn moeder wel echt genoeg heeft van al die afstand en regels. Mijn schoonouders (ook wat ouder) houden zich strak aan de regels en willen ook echt niet (meer) ziek worden. Niks aan het handje. Oma’s hadden het moeilijk met het niet knuffelen van hun oudste kleindochter maar Tess beloofde ze dat deze knuffels echt bewaard bleven. We aten taart en zaten in het zonnetje.

Mooie mensen
Mijn (jongste) zusje kan vreselijk goed bakken, ze kwam dan ook super lief met haar twee kleine wonders een pracht 17, it is taart brengen. Zwager mee (ja die van die maffe app wisseling) en zo stond in een keer de tuin vol. Mijn jongste neefje is zelf net anderhalf dus die weet echt niet wat anderhalve meter is en bovendien zijn beide mannen dol op oma dus al snel werd er naar oma gerend voor de hoognodige knuffel. Ik, dol op alle 4 deze mooie mensen, stond in dubio. Wat te doen, ik weet dat manlief zich aan de strakke regels houdt als het omwille van zijn ouders gaat. Terecht, gezondheid voor alles. Maar toch voelde het even shit om in je eigen tuin te staan met al die lieve mensen die je eigenlijk ‘uit elkaar’ moet houden.

Schijt aan mijn planning
Uiteindelijk was het snel opgelost want opa en oma vonden het mooi geweest en gingen naar huis. Waardoor de nieuwe ‘shift’ een taartje kon eten. Misschien dat daar mijn paniek al een voorzetje gaf van mijn humeur. De dag liep verder met schijt aan mijn planning. De sushi lunch die ik dochterlief beloofde kon pas na 14.00 uur (Tess, zoek je dat op tijd uit, zodat we niet voor verrassingen staan op de dag zelf). Dus in plaats van lekkere sushi, kreeg ik tomatensoep, Prima hoor, maar in mijn hoofd ontstond er al een kleine kortsluiting. 

Daarna ging dochterlief vol in haar verjaardag, heerlijk om te zien. Af en toe riep ik naar buiten ‘ Anderhalve’ meter maar eerlijkheidshalve wist ik dat ook hier mijn woorden ergens in mijn hoofd bleven hangen in plaats van binnenkomen bij een van de prachtmeiden in onze tuin.

Opzeggen?
Vol moed aan het werk. Zodra ik mijn laptop open (altijd een heerlijk gevoel). is er deze Corona-weken toch een andere manier van buikpijn. Spanning, zorg, verantwoordelijkheid, angst? De school draaiend houden is spannend. Mensen zeggen op! Begrijpelijk want het is voor velen een onzekere en gekke tijd. Maar leuk is het natuurlijk niet. We kunnen een flink stootje hebben maar ik heb het liefst dat alles zo blijft zoals het is. En dat kan niet,

Rustig maar anders
En daar is het dan. De reden van mijn chagrijnigigheid. Veranderingen. Mijn, maar belangrijker nog, ieders leven staat op zijn kop. En dat van mij is nog redelijk te overzien. Maar toch is het anders, mijn dagen zijn anders. Soms leuker, soms fijner, meestal rustiger maar anders. Ik mis mijn leven. Zoals iedereen hoor, dat realiseer ik me zeker. Van klagen heb ik ook echt geen recht maar potverdikkie wat mis ik mijn leven.

En daar word ik dan best even chagrijnig van. 

Inmiddels is het een nieuwe dag, open ik mijn gordijnen en mijn ogen en lach ik om mijn gedrag van gistermiddag. Ik mocht gelukkig (voor iedereen ) naar ID  waar mijn chagrijnigheid al verdwijnt bij het weten dat ik weer ‘mag. Het les geven en dansen is de beste remedie. De dansers, de muziek, de vragen, ja zelfs de kleine schermpjes. Ik heb het nodig, ik heb jullie nodig!

Maar we hebben geduld, hier thuis hopelijk ook met mij. Want we zitten nog even thuis. Pffff.

32 opmerkingen:

  1. Zei uw man plotseling dat hij wil scheiden en u wilt dat u teruggaat als er nog liefde in het gezin is? Zoek dan niet meer, want Dr. Ajayi, de grote betoverer, is degene voor jou. Van beroep ben ik bankier, toen mijn huwelijk van 7 jaar crashte, brak dit echt mijn hart en beïnvloedde zelfs mijn baan omdat ik altijd dacht en niet concentreerde. Ik hou echt van mijn man, dus zoek ik naar manieren die ik kan gebruiken om hem terug te krijgen nadat ik ongeveer vijf maanden apart heb gewoond. Ik kwam een ​​getuigenis van een man tegen die zei dat hij een baanpromotie kon krijgen met de hulp van de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, dus nam ik zijn contact op en nam contact met hem op.Ik legde hem huwelijksproblemen uit en hij verzekerde me dat het goed zou komen beter voor mij, maar vertelde wat dingen die gedaan moesten worden om mijn doel te bereiken, ik volgde zijn instructies en vandaag leef ik weer gelukkig met mijn man, hij is echt een geweldige man en gezegend door zijn goden. Neem contact op met Dr. Ajayi voor alle soorten levensproblemen op zijn Viber- of WhatsApp-nummer: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com je zult er geen spijt van krijgen hem te ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omdat onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen dat ik niet weet wat voor moeilijkheden je in het leven ervaart, maar ik wil dat je vandaag weet dat als je echt van je beproeving af wilt. Er is een oplossing voor jou. Ik wil een man genaamd Dr. Ajayi aan het publiek voorstellen, hij is een krachtige spellcaster en hij heeft me een jaar geleden geholpen mijn huwelijk te redden omdat mijn man het huis verliet en zei dat hij niet langer geïnteresseerd was in onze vakbond, het kwam als een schok voor mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hebben gemaakt, later ontdekte ik dat hij bij een andere dame was, ik smeekte hem om naar huis te komen om bij mij en de kinderen te zijn, maar hij deed niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij is bezeten door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met Dr. Ajayi en de charme was ongedaan gemaakt na 3 dagen na de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr. Ajayi kan elke spreuk uitvoeren. Neem contact met hem op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ging door de hel in mijn huwelijk toen ik een getuigenis tegenkwam van een dame genaamd Daiva, ze beschreef hoe ze haar relatie kon redden met de hulp van een spreukster genaamd Dr. Ajayi omdat haar man haar verliet voor een andere vrouw zonder hen met een misverstand van enige betekenis, maar de betoverster Dr. Ajayi, die gezegend is door zijn voorouders, hielp met de kracht van het spellen van spreuken en haar man kwam terug en zei dat hij niet wist wat hem overkwam, ik had een bijna vergelijkbare zaak omdat mijn man wil te vullen voor een scheiding, maar ik wil geen gebroken huis omdat we al 15 jaar samen zijn na het lezen van Daiva-getuigenis.Ik nam contact op met de spell-caster Dr. Ajayi en legde mijn situatie aan hem uit, hij vertelde me een aantal dingen die moesten worden gedaan en Ik volgde zijn instructies op na een week van betovering, mijn man vertelde me dat hij spijt heeft van alle pijn die hij mij en de kinderen heeft beloofd dat hij allemaal aan onze zijde zal staan ​​en sindsdien leven we in vrede e. Als je een soortgelijk probleem hebt als het mijne of een ander probleem in het leven, of het nu gaat om werk-, school- of gezondheidsgerelateerde problemen, neem dan contact op met Dr. Ajayi, de spreuk-caster, zijn werk is 101% gegarandeerd. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber of Whatsapp: + 2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geef die relatie niet op vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, er is een man die wonderen doet met zijn betovering bij het herstellen van een verbroken relatie, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje te krijgen van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza ( WhatsApp: +1 505 569 0396 ) kan je ook helpen... Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

    WhatsApp: +1 505 569 0396
    e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lord Bubuza is een god op aarde. Hij heeft mijn tranen weggeveegd door mijn huwelijk te herstellen, mijn vrouw kwam naar me toe en zei dat ze moest scheiden, ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden voor het helpen van hen bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com of via de website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me twee jaar achter met twee kinderen, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten en ik was wanhopig om hem terug naar huis te brengen. Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien totdat ik op internet een dame ontmoette die Sally heette en me vertelde over een spreukgebruiker die Dr.Ayo heette. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat binnen 72 uur komt mijn man bij me terug, ik voel me al gelukkig toen ik dat van hem kreeg, In minder dan 72 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel is, dus ik ben tot nu toe nog steeds verrast over dit wonder , omdat het gewoon te echt is om echt te zijn. Ik weet dat er zoveel dames zijn met hetzelfde probleem van mij, maar ik vertel je vandaag dat er een oplossing voor is. Voor iedereen die zijn hulp nodig heeft, is dit het e-mailadres; drayo47373@gmail.com of Whatsapp hem op +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vijf jaar geleden hielp heer Bubuza me om mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug te krijgen, dit de mens is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heb je gehoord van Lord Bubuza? hij is een god op aarde. Hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een echtscheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op voor hulp en hij antwoordde en beloof me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn spreuk. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lord Bubuza heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Allemaal dankzij Dr. Ajayi was ik in staat om mijn huwelijk te redden na 7 maanden scheiding met mijn man, hij maakte een liefdesbetovering voor mij en mijn man kwam smeken om vergeving, we leven nu gelukkig en ons liefdesleven is verbeterd, ik krijg om Dr. Ajayi te leren kennen via een vriend, hij hielp met een kruidengeneesmiddel waardoor ze zwanger werd na een huwelijk van 13 jaar zonder enig kind, ze was erg blij met het resultaat van het kruidengeneesmiddel dat ze haar bron van vreugde met mij deelde, dus als je heb de hulp nodig van een echte spreukgebruiker voor elk soort probleem of gunst waar je aan kunt denken, ik zal je adviseren om contact op te nemen met de grote spirituele man Dr Ajayi op whatsapp / Viber: +2347084887094 of jij e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is 100% betrouwbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb $ 739.342.000 miljoen dollar gewonnen met de hulp van lord Bubuza winnende nummers, ik speel al jaren loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad, maar mijn vriend op kantoor won 496.800.000 miljoen dollar en nam ontslag, dus ik smeek hem om hulp en hij zei dat heer Bubuza zijn overwinning voorspelde na het uitspreken van een spreuk en hem het winnende nummer gaf om te spelen en hij won, dus sprak ik met heer Bubuza op WhatsApp: +1 984 240 7211 voor hulp. Hij antwoordde en zei dat er een lezing moest worden gedaan en een spreuk moest worden gebruikt om mijn ZES winnende nummers te onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me ZES nummers en vertelde me waar en wanneer ik moest spelen. Ik deed wat me was opgedragen en 24 uur later kreeg ik een telefoontje dat ik $ 739.342.000 miljoen dollar had gewonnen, ik dacht dat het een grap was totdat het bedrag op mijn bankrekening stond. Is dit niet verbazingwekkend? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik las enkele getuigenissen over een liefdesbetoveraar door Dr. Isikolo over hoe hij veel mensen heeft geholpen om hun ex-minnaars binnen 48 uur terug te brengen. Met vriendelijke groet, ik zat net te denken of dat echt was en of deze man echt zou kunnen helpen mijn geliefde terug te brengen van wie ik zoveel hou. Ik besloot contact met hem op te nemen omdat ik heel veel van mijn vriend hou en we een paar maanden uit elkaar zijn geweest. Ik heb hem echt zo gemist. Ik heb alle andere middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, maar het lukte niet. Ik nam contact op met Dr. Isikolo en hij vertelde me dat mijn ex binnen 48 uur bij me terug zal komen zodra ik me aan de procedure heb gehouden over hoe alles wordt gedaan. Dr. Isikolo heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde. En opende zijn ogen om te zien hoeveel we samen hebben. Mijn ex is nu weer terug naar mij. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde en ik en mijn vriend leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan ooit. neem contact met hem op en hij zal je niet teleurstellen. ook. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was achter mijn geld aan. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere betoveraars om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was gedaan, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dokter Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, neem contact op met Dr.Isikolo via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte online spell-caster is die krachtig en oprecht is, zijn naam is Dr. Ayo. Hij hielp me onlangs mijn relatie met mijn man die me verliet. Love Spel voor mij, en mijn man die zei dat hij niets met me met me had, belde me en begon me te smeken om terug te komen. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij om je te laten weten dat deze spreuk-caster de macht heeft om een ​​gebroken relatie te herstellen. Omdat ik nu blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr. Ayo ook enige vorm van hulp bieden als genezing van alle soorten ziekten, rechterlijke gevallen, zwangerschapspreuken, spirituele bescherming en bovendien. Je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail drayospell@gmail.com of voeg hem toe op WhatsApp met zijn telefoonnummer +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben MARIANA uit Californië. Ik wil getuigen van de machtige Dr Ayo voor het redden van mijn relatie. Ik moet een van de weinigen zijn die er geen moeite mee heeft om iemand te laten zien en te vertellen hoe dankbaar ik ben om mijn relatie melodieus en soepel te maken. Ik probeerde positiever te zijn over mijn relatie met mijn vriend, het lijkt alsof het een eeuwigheid heeft geduurd. Een andere dame nam mijn verloofde van me weg en ze verhuisden allebei. Ik huilde en vroeg of hij terug zou komen, maar hij weigerde mijn telefoontjes aan te nemen of mijn berichten terug te sturen. Mijn vriend stelde me voor aan een krachtige spreukgebruiker genaamd DR Ayo, die me hielp een zeer krachtige liefdesspreuk uit te spreken die mijn verloofde binnen 48 uur terugbracht. Ik was verbaasd en verrast toen mijn verloofde me belde om vergeving te vragen vanwege de krachtige liefdesbetovering van Dr. Ayo. Aarzel niet om op de volgende manieren contact op te nemen met DR Ayo als u een huwelijks- of relatieprobleem heeft.
    Neem contact met hem op voor hulp
    E-mail: drayospell.com of WhatsApp: +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw bij me terug zou komen, smekend op haar knieën voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd??? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb $ 739.342.000 miljoen dollar gewonnen met de hulp van lord Bubuza winnende nummers, ik speel al jaren loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad, maar mijn vriend op kantoor won 496.800.000 miljoen dollar en nam ontslag, dus ik smeek hem om hulp en hij zei dat heer Bubuza zijn overwinning voorspelde na het uitspreken van een spreuk en hem het winnende nummer gaf om te spelen en hij won, dus sprak ik met heer Bubuza op WhatsApp: +1 984 240 7211 voor hulp. Hij antwoordde en zei dat er een lezing moest worden gedaan en een spreuk moest worden gebruikt om mijn ZES winnende nummers te onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me ZES nummers en vertelde me waar en wanneer ik moest spelen. Ik deed wat me was opgedragen en 24 uur later kreeg ik een telefoontje dat ik $ 739.342.000 miljoen dollar had gewonnen, ik dacht dat het een grap was totdat ik $ 739.342.000 miljoen dollar op mijn bankrekening zag staan. Is dit niet verbazingwekkend? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Deborah Goslings28 januari 2022 om 17:23

    Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben Helena Leon uit Belgie, mijn man en ik en mijn man zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We leerden elkaar kennen toen ik 20 was en hij 24. We hebben emotioneel veel meegemaakt samen. Er waren verschillende enorme gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk. Uit het niets begon mijn man een echtscheidingsgesprek over mij, ik was blind! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekenen niet. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik Dr ISIKOLO de spreukgebruiker uit Afrika vond waar iedereen het online over had en ik contact met hem opnam voor een liefdesreüniespreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man binnen 48 uur terug zou brengen zodra ik aan het proces voldeed. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn man onmiddellijk na 48 uur belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was helemaal verbaasd. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Als je dit artikel gaat lezen, prijs jezelf gelukkig omdat het nuttig zal zijn voor jou of een vriend, ik wil een speciale man waarderen die Dr Ajayi heet, hij is een gezegende spreukgebruiker en ik heb zelf zijn kracht gezien, ik leer hem kennen over hem via een vriend die hij hielp om veel te winnen door middel van een loterij, ik had problemen in mijn huwelijk omdat mijn vrouw wil scheiden en ik heb haar gesmeekt om het te annuleren, maar ze weigerde, ik bespreek dit met mijn vriend en hij vertelde me hoe Dr. Ajayi hem hielp om veel te winnen in de loterij en liet me begrijpen dat Dr. vele dingen kan doen, zelfs zieken geneest met zijn kruiden. Ik kreeg het nummer van Dr. Ajayi en ik legde hem mijn scheidingssituatie uit. Hij vertelde me de noodzakelijke dingen die ik moest doen en binnen een week kwam mijn vrouw weer thuis en leefden we in vrede. Als je de hulp van een spreukgebruiker nodig hebt, zal Dr. Ajayi zich aan zijn woorden houden, neem dan contact met hem op via Whatsapp / Viber: +2347084887094 OF e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik word elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht en lof zingend voor deze krachtige spreukgebruiker, Dr. Isikolo genaamd, die me een groot plezier heeft gedaan door mijn relatie te redden van een breuk. Ik dacht altijd dat ik een perfecte relatie had, totdat mijn minnaar laat thuis kwam en hij me elke dag verschillende excuses gaf, toen besloot ik hem goed in de gaten te houden en ontdekte ik dat hij een affaire had met een ander meisje. Mijn hart was gebroken omdat ik hem zo vertrouwde en wetende dat hij een geheime relatie heeft, doet me dat veel pijn en hij besteedde langer aandacht aan me of toonde me liefde. Voordat ik het weet, verliet hij me voor het meisje en ik zat in een diepe puinhoop hem te verliezen aan een andere vrouw. Maar ik dank iedereen die de contactgegevens van Dr. Isikolo op internet heeft geplaatst, want daardoor heb ik contact kunnen opnemen met Dr. Isikolo en hij heeft me geholpen hem binnen 48 uur terug te krijgen en vandaag is mijn relatie hersteld met liefde en meer romantiek dan ooit eerder. Als je een relatie of huwelijksstress hebt, zal ik je een plezier doen door de contactgegevens van Dr. Ben te laten vallen, die via e-mail zijn: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik heb mezelf dit maanden geleden nog nooit zien doen, maar omdat ik gelukkig ben en wil dat anderen hun gemoedsrust vinden in hun echtelijke huis of relatie, besloot ik mijn ontmoeting met Dr. Ajayi te delen. Ik ben 13 jaar getrouwd en heb drie kinderen en het ging echt geweldig met mijn man. Ongeveer 3 jaar geleden begon mijn man buiten ons huwelijk te liegen, bedriegen, rokkenjager te zijn en ik voelde me er niet prettig bij, dus bleef ik een nacht slapeloos denken. Ik pakte mijn telefoon en ging online toen ik een artikel met de titel zag. PROBLEMEN DIE DE MEESTE MENSEN IN HET HUWELIJK ZIJN OPGELOST DOOR ARTS AJAYI. Ik nam contact met hem op en besprak mijn huwelijksproblemen en hij concludeerde dat mijn man werd betoverd door een andere vrouw "wiens man niet meer is, dus we doorliepen de processen en er werd een bezwering gedaan om mijn man te bevrijden en dit zorgde ervoor dat mijn man stopte zijn wangedrag in ons huwelijk en nu mijn man op zijn ware zelf is geweest, deze getuigenis is om mensen te adviseren die er zijn om hun huwelijk nooit te verbreken, maar om op de juiste plaatsen naar oplossingen te zoeken. je kunt contact opnemen met Dr Ajayi op Whatsapp / Viber :+2347084887094 Of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor een duurzame oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mijn naam is Berline Abdul. Ik voel me vandaag zo blij vanwege de hulp die DR ISIKOLO mij heeft gegeven om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en wilde scheiden. Maar toen ik DR ISIKOLO op internet tegenkwam, gepost door veel mensen. ik besloot contact met hem op te nemen en ik legde hem mijn situatie uit en zocht toen zijn hulp, maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zou helpen met mijn zaak, want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen en hij werkte voor mij en mijn man keerde na 2 dagen terug naar u, zoals hij beloofd had. Hier vier ik het omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet omdat DR ISIKOLO echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met DR ISIKOLO als u voor uitdagingen in uw relatieleven staat. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Help me DR ISIKOLO te vieren voor zijn grote hulp. Mijn naam is Laura Ivano en ik ben een van die mensen die zeiden dat ik nooit een paranormaal begaafde of goochelaar of wat dan ook zou bellen om me te helpen met mijn problemen - en al helemaal niet met mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat nodig had begeleiding, en ik ben zo blij dat ik deze man heb gevonden die Dr Isikolo heet. Toen ik bijna David verloor in een van onze stomme ruzies en constante ruzies (hij maakte het uit met mij), dacht ik dat ik alles had verloren. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terug zal komen. ik heb zoveel getuigenissen gelezen over de liefdesspreuk van Dr. Isikolo, hoe hij helpt om zijn ex-minnaar terug te brengen. Ik heb snel contact met hem opgenomen. en ook mijn man terugkrijgen met zijn liefdesspreuk. En toen ik het meest wanhopig was, maakte hij geen misbruik van me. Je hebt een zeer goede dienst bewezen aan een persoon in nood. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar alles wat ik weet is, HET WERKT en mijn man keerde binnen 48 uur terug naar mij, zoals hij me had beloofd. en ik zal dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. e-mail hem voor alle soorten hulp is zeer capabel en betrouwbaar voor hulp: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mijn huwelijk van 19 jaar gezegend met drie kinderen stond op het punt af te brokkelen omdat mijn liefhebbende man zei dat hij onze verbintenis beu is en zonder reden wil scheiden, ik wist dat er ergens iets mis was, dus ging ik hulp zoeken, na 4 maanden van zoeken en veel teleurstellingen van andere mensen ontmoette ik eindelijk Dr. Ajayi, een spirituele man gezegend door zijn goden met een supernatuurlijke kracht om verschillende levensproblemen op te lossen. Ik legde hem mijn situatie uit en hij stelde me verschillende vragen die ik oprecht beantwoordde, Dr. AJAYI liet me weten wat het probleem was en vertelde me wat er moest gebeuren, ik volgde al zijn instructies op en na een week kwam mijn man thuis na twee maanden wegblijven en hij scheurde de scheidingspapieren en vandaag leven we vredig thuis. Als je iets dwars zit in je leven en je wilt een snelle en betrouwbare oplossing, neem dan contact op met Dr. Ajayi en je zult een reden hebben om je getuigenis te delen zoals ik. Contact Whatsapp / Viber: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Stacey Solomon Am Clara Bambi uit Schotland. Ik had ernstige relatieproblemen met mijn vriend en het had ertoe geleid dat hij naar het appartement van zijn vriend was verhuisd. Alles werd erger omdat hij regelmatig naar bars en stripclubs ging met zijn vriend, dronken werd en flauwviel. Hij bedreigt me altijd aan de telefoon als ik hem bel vanwege alle slechte adviezen die zijn vriend hem heeft gegeven. Ik hou echt van hem en we waren al 8 jaar aan het daten, wat ons een prachtige dochter opleverde. Ik had ook veel geld verloren aan therapeuten totdat ik aan PRIEST uduebor werd voorgesteld door een vriend die hij hielp om met haar jeugdvriendje te trouwen; dit gaf me het volledige vertrouwen en de kracht om hem terug te krijgen. Ik deed alles wat hij vroeg en na 48 uur belde mijn vriend me en haastte zich terug naar huis, emotioneel veranderde de situatie tussen ons. Hij heeft een baan en stopte met drinken en het houden van irrelevante vrienden. Het is een wonder waarvan ik nooit had gedacht dat het mogelijk was, want ik had alle hoop verloren totdat ik PRIESTER uduebor vond. Daarom beloofde ik mijn getuigenis over het hele universum te delen. Alle dank gaat uit naar PRIEST uduebor voor het buitensporige werk dat hij voor mij heeft gedaan. Hieronder staat het e-mailadres in het geval dat u een hartbreuk ondergaat, en ik verzeker u dat hij, zoals hij het mijne voor mij heeft gedaan, u zeker ook zal helpen. dr.uduebor@gmail.com of WhatsApp hem +2349044159370

    BeantwoordenVerwijderen
  31. een goede dag,
    Ik wil met u delen hoe ik mijn lening van de heer peter kreeg tegen een tarief van slechts 2% in 48 uur, geen stress, als u op zoek bent naar een betrouwbaar leningbedrijf, raad ik u aan rechtstreeks contact op te nemen met de heer peter Finance via (peterhelps01 @outlook.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Dit is een getuigenis dat ik aan iedereen zal vertellen om te horen. ik ben vier jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere man een betovering om mijn geliefde van me af te nemen en mijn vrouw verliet mij en de kinderen en we hebben 3 jaar geleden totdat ik een post bedoelde die me hielp mijn hou van vrouw naar huis en geloof me ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn vrouw en na 45 uur, zoals hij me vertelde, zag ik een auto het huis binnenrijden en zie, het was mijn vrouw en zij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om eenieder van jullie op dezelfde manier te laten kennismaken met deze man en om je geliefde weer bij jezelf te hebben Zijn e-mail: dr.uduebor@gmail.com of neem contact met hem op via zijn e-mail dr.uduebor@gmail. com kan hem ook bellen of WhatsAppen op dit +2349044159370 heel erg bedankt

    BeantwoordenVerwijderen